New Year Menu 2020

Op 31 december 2019, we would be very pleased to welcome you in our restaurant.

Our chef is still working on the menu, but we can already announce you some products like foie gras, truffle, lobster, scallops, and many more surprises.

When: on 31st of December as from 7PM
Menu: Click Here: NEWYEAR MENU
Price:
The menu is propose at 180 € per person.
The menu with our wine selection is at 250 € per person.
Reservation: by phone at 02 503 00 00

Concert of Cécilia Bartoli 2019

Same as each year, our chef propose you an exceptionnel menu before the concert of Cecilia Bartoli

When: On thursday 12 décember from 5PM
Menu: You will find the menu Here
Price:
The menu is proposed at 89 € per person;
The menu with the apéritive, our selection of wine, and water at will is at 129 € per person
Réservations: Please call us at 02 503 00 00

Diner Armenian Assembly – Moscou – 26 au 29 Mai 2019

Уникальное меню #GOURMETFEST стало шагом к созданию фьюжна армянской традиционной и высокой кухни.

Гастрономический вечер Высокой Армянской кухни начался с холодных закусок: #севиче из армянского сига с раковыми шейками и специальной заправкой из базилика; армянская #форель, маринованной цитрусами по технике #Гравлакс; хрустящие #баклажаны с овечьим сыром и приправой из грецкого ореха.

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Ronald Pirson

Nous sommes fiers d’exposer les œuvres de Ronald Pirson dans notre restaurant.

Ronald Pirson commence à peindre à l’âge de 14 ans et suit en cours privé l’enseignement du peintre Jean-Jacques Gailliard entre 1955 et 1957. Fréquente les cours de dessin de l’Académie de Boistfort (1958-1962).
Licencié en journalisme et en sciences sociales de l’université libre de Bruxelles, docteur en sciences sociales en 1972.

Après plusieurs années de travail de recherche dans le Tiers Monde (Haïti, Tunisie, Algérie, Zaïre), se fixe en Belgique en 1973 et suit, à l’Académie de Boistfort, les enseignements de dessin et de peinture du regretté Lucien Braet, puis, à partir de 1976, les cours de gravure et de lithographie de Simone Richir.

Diplômé de l’enseignement artistique supérieur en gravure et lithographie en 1985.

One star in the Michelin guide

17/20

New on the top 2020

Karen Trorosyan Craftsman chef of the 2017 year

Selection 2020

Karen Torosyan World Champion of Pâté-croute 2015

Bocuse d’argent national selection 2017

2nd Place

Top 100+ European Heritage Restaurants 2019

21st position

Bozar Restaurant : « Klassiekers op Top Niveau »

Score : 85 / 100