Oudejaarsavond Menu 2020

Op 31 december 2019, zouden we graag u verwelkomen in onze restaurant om de oudejaarsavond met u te vieren.

Onze chef werkt op de menu, en we mogen u al een paar producten zoals ganzenlever, truffels, kreeft, sint jacob schelpen, en veel andere verrassingen verklaren.

Wanneer: op 31 december vanaf 19U
Menu: Hier klikken: OUDEJAARSAVOND MENU
Prijs:
Het menu is aan 180 € per persoon voorgesteld.
Het menu met aangepaste wijn is aan 250 € per persoon voorgesteld.
Reservaties: per telefoon op 02 503 00 00.

Concert van Cécilia Bartoli 2019

Zoals elke jaar, onze chef stelt u een uitzonderlijke menu op voorhand van het concert van Cecilia Bartoli voor.

Wanneer: op donderdag 12 december 2019 vanaf 17U
Menu: u gant het menu hier vinden.
Prijs:
Het menu is aan 89 € per persoon voorgesteld
Het menu met een glas Champagne, de aangepaste wijnen en water is aan 129 € per persoon voorgesteld.
Reservaties: via telefoon op 02 503 00 00

Diner Armenian Assembly – Moscou – 26 au 29 Mai 2019

Уникальное меню #GOURMETFEST стало шагом к созданию фьюжна армянской традиционной и высокой кухни.

Гастрономический вечер Высокой Армянской кухни начался с холодных закусок: #севиче из армянского сига с раковыми шейками и специальной заправкой из базилика; армянская #форель, маринованной цитрусами по технике #Гравлакс; хрустящие #баклажаны с овечьим сыром и приправой из грецкого ореха.

Lees verder

Ronald Pirson

We zijn super blij het werk van Ronald Pirson in onze restaurant te welkomen.

Ronald Pirson is rond 14 jaar oud begonen met te schilderen, en volgt tussen 1955 en 1957 privé lessen van het Schilder Jean Jacques Gailliard.
Tussen 1958 en 1962, volgt hij de tekening cursus van de Bosvoorde Academie.
Hij einde dan een master in journalisme en sciences sociales in de ULB, en een doctoraat in sciences sociales in 1972.

Na een paar jaren als chercheurs in de ontwikkelingslanden, komt hij terug in Belgïe in 1973 en volgt, in de bosvoorde academie, de cursusen van M. Lucien Braet, dan, vanaf 1976, gravure en lithografie van Simone Richir.

Hij werd in 1985 gediplomeerd uit de hoger onderwijs van gravure en lithografie.

het werk van Ronald is verkoopbaar, voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.

One star in the Michelin guide

17/20

New on the top 2020

Karen Trorosyan Craftsman chef of the 2017 year

Selection 2020

Karen Torosyan World Champion of Pâté-croute 2015

Bocuse d’argent national selection 2017

2nd Place

Top 100+ European Heritage Restaurants 2019

21st position

Bozar Restaurant : « Klassiekers op Top Niveau »

Score : 85 / 100