Alexis Corrand

Dégustez les plats de Karen Torosyan en admirant les tableaux d’Alexis…

Quand les talents s’entremêlent, les sens explosent!

Merci Alexis de ce supplément de beauté dans notre quotidien.

Plébiscités par les plus jeunes, pâtés en croûte et autres tourtes s’offrent un savoureux retour sur le devant de la scène. Éloge.

Bonne nouvelle: la sinistrose culinaire a vécu! Dictature du light, phobie déraisonnée et alarmiste du gluten, coups d’éclat antispécistes… Autant de postures radicales récupérées par les industriels pour écouler dans les supermarchés des produits de piètre qualité cyniquement marketés. Mais qui n’ont pas entamé l’appétit des gastronomes ni le crédit de la cuisine traditionnelle. Bien au contraire, celle-ci se révèle plus fringante que jamais.

By Hugo de Saint Phalle

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On Saturday February 16th 2019 at 8pm, 25 international chefs will cook together in Brussels to support the South-African project of chef Margot Janse.
For 10 years now, since 2009 Margot has been feeding a nutritious meal to 1500 South African kids every school day through her charity Isabelo, Feeding Hungry Minds.

Because, as she says « nobody can learn on an empty stomach ».
Chefs will be divided among 3 restaurants : BON BON, BOZAR & LE CHALET DE LA FORÊT
A unique 10 course-menu will be served, as each dish will have been specially created for the event (and will include a specific indigenous South-African ingredient).
 
We are happy to announce that the following chefs will be in the house that night :
Isabelle Arpin (Isabelle Arpin, Brussels)
Pascal Barbot (l’Astrance*, Paris)                                                                                                              Emma Bengtsson (Aquavit, New-York)
Sang-Hoon Degeimbre (l’Air du temps, Liernu)                                                                                  David Martin (La Paix, Brussels)
Christophe Pelé (Le Clarence, Paris)                                                                                                       Heinz Reitbauer (Steirereck, Vienna / n°14 W50BR)
& Margot Janse

WHEN
Saturday February 16 TH , 2019 at 8PM

PRICE
320 euros / per person (10-course menu all inclusive ; aperitif, wines, water and coffee).

BOOK YOUR TICKETS

MAY WE KINDLY ASK YOU TO PAY ATTENTION TO SOME SPECIFIC INFORMATION
CONCERNING THIS EVENT:
Please arrive on time, as the dinner will start at 8pm sharp.
Please note that your e-ticket is not reimbursable.
Due to the improvisational nature of the event, we are unable to cater for any special dietary requirements, apologies for any inconvenience.
Please be aware that this event could be filmed and that pictures may be taken.
All the benefits of this dinner will go to support the « Isabelo, Feeding Hungry Minds » project of chef Margot Janse in South Africa.
The whole Bozar team, Margot Janse and all the participating chefs are really looking forward to
welcome you.

A son arrivée à notre table, Karen Torosyan pose son café avant de nous tendre une main imposante. Taille robuste, cheveux “waxés” en arrière, nez fort et barbe couleur charbon. Sous d’épais sourcils, le chef nous sourit de ses yeux pénétrants et doux. “Vingt minutes, montre en main! “, prévient-il avec un léger accent à peine perceptible.

by Aude Vanden Broek

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Bozar

Het nieuws bleef enigszins onder de radar: Karen Torosyan (38) nam de brasserie Bozar over van David Martin, de sterrenchef van La Paix die ze acht jaar geleden was opgestart met Torosyan achter het fornuis. Bozar werd in de Michelingids van 2017 bekroond met een ster, wat het vertrouwen en de bekendheid van Torosyan opkrikte. Na de overname veranderde hij de term “brasserie” door “restaurant”. Want dat is wat Torosyan wil zijn: de chef van een klassiek restaurant, steunend op de Franse keuken, zij het in een actuele en lichtere uitvoering.

By Bruno Vanspauwel

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Zoals elk yaar, onze team zal uw op oudejaarsavond verwelkomen…

Menu: U zal het vinden via de volgende link

Waneer : Op 31ste december vanaf 20u

Prijs :

Het menu is aan 165 € per persoon voorgesteld

Het menu met de aangepaste wijnen is aan 225 € voorgesteld, aperitief niet inbegrepen

Het menu met de aangepaste wijnen, water, en een aperitief is aan 240 € voorgesteld

Reservaties via 02 / 503 00 00 of per mail aan info@bozarrestaurant.be