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Guide Michelin
Gault & Millau 17/20
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Une étoile dans le Guide Michelin
17/20
New on the top 2020
Karen Torosyan Chef Artisan de l'année 2017
Selection 2020
88/100
Karen Torosyan Champion du monde Pâté-croute 2015
Bocuse d’argent sélection nationale 2017
2ème Place
Top 100+ European Heritage Restaurants 2019
21ème position
Bozar Restaurant : « Klassiekers op Top Niveau »
Score : 85 / 100
One star in the Michelin guide
17/20
New on the top 2020
Karen Torosyan Craftsman chef of the 2017 year
Selection 2020
88/100
Karen Torosyan World Champion of Pâté-croute 2015
Bocuse d’argent national selection 2017
2nd Place
Top 100+ European Heritage Restaurants 2019
21st position
Bozar Restaurant : « Klassiekers op Top Niveau »
Score : 85 / 100
Een ster in de Michelin Gids
17/20
New on the top 2020
Karen Torosyan Ambachtman Chef van het jaar 2017
Selection 2020
88/100
Karen Torosyan Wereld Kampioen van Pâté-croute 2015
Bocuse d’argent nationale selectie 2017
2de Plaats
Top 100+ European Heritage Restaurants 2019
21ste plaats
Bozar Restaurant : « Klassiekers op Top Niveau »
Score : 85 / 100