Pâté en Croûte – Het Boek van Karen Torosyan

Het boek "Karen Torosyan - Secrets techniques d’un cuisinier orfèvre" is wegens succes uitverkocht en wordt binnenkort heruitgegeven.

Wenst u verwittigd te worden zodra het opnieuw beschikbaar is?
Aarzel niet om ons te contacteren via info@bozarrestaurant.be.

Het boek

Whats App Image 2025 05 27 at 15 53 46 1

Een wereld van precisie,
geduld en bezieling.

Het boek van Karen Torosyan neemt je mee naar een wereld waar niets aan het toeval wordt overgelaten.
Het is een ode aan het vakmanschap – een universum van precisie, geduld en passie, opgebouwd uit jarenlange ervaring en toewijding.

EEN BOEK UITGEGEVEN
BIJ FLAMMARION.
DOOR CHIHIRO MASUI.
FOTOGRAAF RICHARD HAUGHTON.

Wenst u verwittigd te worden 
zodra het opnieuw beschikbaar is?

Laat het ons weten.
info@bozarrestaurant.be.