Menu – Bozar Restaurant Brussel
Een keuken met overtuiging, geleid door de precisie van het gebaar en het respect voor het product.
Elk gerecht is doordacht. Elk gerecht is een evenwicht tussen intensiteit, verfijning en eenvoud.
Menu
De menu's
-
ZeekrabZeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
-
GevogelteGemarmerde gevogelte uit de Bresse - Ganzenlever - Trompettes
-
Sint-JakobsschelpSint-Jakobsschelp uit Dieppe - Groene kool - Algen van Jean-Marie Pédron
-
KreeftBlauwe kreeft - Guanciale - Dragon
-
KalfsvleesMelkkalf uit Corrèze - Pompoen - Aardappeltaartje
-
PeerWilliams peer - Saké - Gember
-
AppelAppel belle de Boskoop - Rauwe room - Bloesem van wilde kaneel
7 GANGEN 265 € - AANGEPASTE WIJNEN 125 €
-
ZeekrabZeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
-
Sint-JakobsschelpSint-Jakobsschelp uit Dieppe - Groene kool - Algen van Jean-Marie Pédron
-
KalfsvleesMelkkalf uit Corrèze - Pompoen - Aardappeltaartje
-
PeerWilliams peer - Saké - Gember
-
AppelAppel belle de Boskoop - Rauwe room - Bloesem van wilde kaneel
behalve op zaterdagavond
5 GANGEN 195 € - AANGEPASTE WIJNEN 95 €
-
Sint-JakobsschelpSint-Jakobsschelp uit Dieppe - Groene kool - Algen van Jean-Marie Pédron
-
EendEend uit Racan - Pompoen - Aardappeltaartje
-
PeerWilliams peer - Gember - Ijzerkruid
3 GANGEN 115 € - AANGEPASTE WIJNEN 55 €
De Klassiekers
-
ZeekrabZeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
-
KreeftBlauwe kreeft - Guanciale - Dragon
-
WellingtonRundvlees uit Galicië - Wilde champignons - Lardo di Colonnata
-
PeerWilliams peer - Saké - Gember
-
MillefeuilleA la minute gebakken bladerdeeg - Vanille uit Tahiti
5 GANGEN 315 € - AANGEPASTE WIJNEN PRESTIGE 165 €
2 PERSONEN - PRIJS PER PERSOON
-
ZeekrabZeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
-
KreeftBlauwe kreeft - Guanciale - Dragon
-
PithiviersEend van Gérard Burgaud - Landais ganzenlever - Vleesjus
-
PeerWilliams peer - Saké - Gember
-
MillefeuilleÀ la minute gebakken bladerdeeg - Vanille uit Tahiti
5 GANGEN 315 € - AANGEPASTE WIJNEN PRESTIGE 165 €
2 PERSONEN - PRIJS PER PERSOON
ENKEL OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF
-
ZeekrabZeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
-
KreeftBlauwe kreeft - Guanciale - Dragon
-
GranivoreEnéour duif van Fabien Boga - Landais ganzenlever - Gerookte paling
-
PeerWilliams peer - Saké - Gember
-
MillefeuilleA la minute gebakken bladerdeeg - Vanille uit Tahiti
5 GANGEN 315 € - AANGEPASTE WIJNEN PRESTIGE 165 €
2 PERSONEN - PRIJS PER PERSOON
ENKEL OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF