Menu – Bozar Restaurant Brussel

Een keuken met overtuiging, geleid door de precisie van het gebaar en het respect voor het product.
Elk gerecht is doordacht. Elk gerecht is een evenwicht tussen intensiteit, verfijning en eenvoud.

Menu

Tiramisu Mignardise.

De Klassiekers

  • Zeekrab
    Zeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
  • Kreeft
    Blauwe kreeft - Guanciale - Dragon
  • Wellington
    Rundvlees uit Galicië - Wilde champignons - Lardo di Colonnata
  • Peer
    Williams peer - Saké - Gember
  • Millefeuille
    A la minute gebakken bladerdeeg - Vanille uit Tahiti

5 GANGEN 315 € - AANGEPASTE WIJNEN PRESTIGE 165 €
2 PERSONEN - PRIJS PER PERSOON

  • Zeekrab
    Zeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
  • Kreeft
    Blauwe kreeft - Guanciale - Dragon
  • Pithiviers
    Eend van Gérard Burgaud - Landais ganzenlever - Vleesjus
  • Peer
    Williams peer - Saké - Gember
  • Millefeuille
    À la minute gebakken bladerdeeg - Vanille uit Tahiti

5  GANGEN 315 € - AANGEPASTE WIJNEN PRESTIGE 165 €
2 PERSONEN - PRIJS PER PERSOON
ENKEL OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF

  • Zeekrab
    Zeekrab uit Bretagne - Zurkel - Kaviaar Kaviari
  • Kreeft
    Blauwe kreeft - Guanciale - Dragon
  • Granivore
    Enéour duif van Fabien Boga - Landais ganzenlever - Gerookte paling
  • Peer
    Williams peer - Saké - Gember
  • Millefeuille
    A la minute gebakken bladerdeeg - Vanille uit Tahiti

5 GANGEN 315 € - AANGEPASTE WIJNEN PRESTIGE 165 €
2 PERSONEN - PRIJS PER PERSOON
ENKEL OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF