Onderscheidingen – Bozar Restaurant Brussel

Ontdek het parcours van Karen Torosyan – een chef gedreven door toewijding, precisie en liefde voor de gastronomie.

palmares

Chef Karen Torosyan - Bozar Restaurant - België - Brussel
  • 20 25

    Bozar wordt onderdeel van de The Best Chef-gemeenschap.
    Gault&Millau Belux verhoogt de score naar 17,5/20.
    Behaalt de 63e plaats in The World's 50 Best Restaurants.

  • 20 24

    Treedt toe tot Les Grandes Tables du Monde.
    Behaalt de 63e plaats in The World's 50 Best Restaurants.
    Eindigt op de 13e plaats in de OAD Europe Classical-lijst.

  • 20 23

    Bozar Restaurant wordt bekroond met een tweede Michelinster.

  • 20 22

    Ontvangt de 'Authenticity and Craftsmanship Award' van La Liste.

  • 20 21

    Behaalt de 38e plaats in de OAD Europe Classical-lijst.

  • 20 20

    Bozar Restaurant krijgt 17/20 en vier koksmutsen van Gault&Millau Belux.

    Clip path group
  • 20 19

    Culinair schrijfster Chihiro Masui publiceert Secrets et techniques d'un cuisinier orfèvre (Flammarion, Frankrijk) over Torosyan.
    Bozar Restaurant wordt opgenomen in de Discovery List van The World's 50 Best Restaurants.

    A1a56f720209d3c56a3aa9d26efecaf85eab75f9
  • 20 17

    Neemt samen met zijn vrouw en zakenpartner Nani-Lee Doehaerd Bozar Restaurant over.
    Ontvangt de eerste Michelinster en de op maat gemaakte prijs ‘Ambachtelijke Chef van het Jaar’ van Gault&Millau Belux.

  • 20 15

    Wint het wereldkampioenschap Pâté en Croûte in Tain-l'Hermitage, Frankrijk.

  • 20 17

    Karen Torosyan wordt Executive Chef van Bozar Restaurant in Brussel.

Blijven perfectioneren, blijven inspireren, blijven werken, blijven groeien.