Onderscheidingen – Bozar Restaurant Brussel
Ontdek het parcours van Karen Torosyan – een chef gedreven door toewijding, precisie en liefde voor de gastronomie.
palmares

-
20 25
Bozar wordt onderdeel van de The Best Chef-gemeenschap.
Gault&Millau Belux verhoogt de score naar 17,5/20.
Behaalt de 63e plaats in The World's 50 Best Restaurants. -
20 24
Treedt toe tot Les Grandes Tables du Monde.
Behaalt de 63e plaats in The World's 50 Best Restaurants.
Eindigt op de 13e plaats in de OAD Europe Classical-lijst. -
20 23
Bozar Restaurant wordt bekroond met een tweede Michelinster.
-
20 22
Ontvangt de 'Authenticity and Craftsmanship Award' van La Liste.
-
20 21
Behaalt de 38e plaats in de OAD Europe Classical-lijst.
-
20 20
Bozar Restaurant krijgt 17/20 en vier koksmutsen van Gault&Millau Belux.
-
20 19
Culinair schrijfster Chihiro Masui publiceert Secrets et techniques d'un cuisinier orfèvre (Flammarion, Frankrijk) over Torosyan.
Bozar Restaurant wordt opgenomen in de Discovery List van The World's 50 Best Restaurants. -
20 17
Neemt samen met zijn vrouw en zakenpartner Nani-Lee Doehaerd Bozar Restaurant over.
Ontvangt de eerste Michelinster en de op maat gemaakte prijs ‘Ambachtelijke Chef van het Jaar’ van Gault&Millau Belux. -
20 15
Wint het wereldkampioenschap Pâté en Croûte in Tain-l'Hermitage, Frankrijk.
-
20 17
Karen Torosyan wordt Executive Chef van Bozar Restaurant in Brussel.
Blijven perfectioneren, blijven inspireren, blijven werken, blijven groeien.