“De chef-kok heeft jarenlang minutieus gewerkt om zijn keuken te perfectioneren, gram voor gram, ingrediënt voor ingrediënt. Hij gaat virtuoos om met de kooktechnieken uit het verleden, zijn subtiele interpretatie blaast culinaire klassiekers nieuw leven in "
Recensies van Michelin-inspecteurs
'Mijn grootvader was een metselaar. Mijn vader was een metselaar. Ik kom uit een lijn van bescheiden ambachtslieden, maar ben trots op een goed stuk werk. Wat me interesseert, is niet creatief zijn. Ik streef er niet naar om een groot kunstenaar te worden. Ik zou graag een goede vakman willen zijn, want mijn erfgoed is er.
Uit het boek: Karen Torosyan, Secrets and Techniques of a Goldsmith Cook, Chihiro Masui
Du mardi au vendredi
12h – 14h et 19h – 21h30
Samedi 19h – 21h30
Fermé les samedi midi, dimanche et lundi
Rue Baron Horta 3
1000 Bruxelles
Tel : 02 / 503.00.00
Mail : info@bozarrestaurant.be
From Tuesday to Friday
12:00 – 14:00 and 19:00 – 21:45
Saturday 19:00 – 21:30
Closed on Saturday lunchtime, Sunday and Monday
Rue Baron Horta 3
1000 Bruxelles
Tel : 02 / 503.00.00
Mail : info@bozarrestaurant.be
Van dinsdag tot vrijdag
12.00 – 14.00 en 19.00 – 21.45 uur
Zaterdag 19h – 21h30
Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag
Baron Hortastraat 3
1000 Brussel
Tel : 02 / 503.00.00
Mail : info@bozarrestaurant.be