Skip to main content
  • DE KLASSIEKERS

    4 GANGEN 285 € – AANGEPASTE WIJNEN 125 €
    2 PERSONEN – PRIJS PER PERSOON

    WELLINGTON

    Zeekrab
    Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar Kristal

    Wellington
    Rundvlees uit Galicië – Morielje – Lardo di Colonnata

    Trou normand
    Rabarber – Timut peper – Saké

    Millefeuille
    À la minute gebakken bladerdeeg – Vanille uit Tahiti

     
    PITHIVIERS
    OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF

    Zeekrab
    Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar Kristal

    Pithiviers
    Eend van Gérard Burgaud – Landais ganzenlever – Vleesjus

    Trou normand
    Rabarber – Timut peper – Saké

    Soufflé
    Soufflé van bittere chocolade – Kardemom

     
    GRANIVORE
    OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF

    Kreeft
    Blauwe kreeft – Guanciale – Dragon

    Granivore
    Enéour duif van Fabien Boga – Landais ganzenlever – Gerookte paling

    Trou normand
    Rabarber – Timut peper – Saké

    Millefeuille
    À la minute gebakken bladerdeeg – Vanille uit Tahiti

    De gekozen klassieker is voor alle tafelgenoten aan uw tafel

    Maître d’Hôtel – Vincent Sibourg

    Assistant maître d’Hôtel – Sander Van Puymbroeck