3 GANGEN 90 € – AANGEPASTE WIJNEN 45 €
5 GANGEN 145 € – AANGEPASTE WIJNEN 70 €
Edele Pâté-Croûte
eend uit Barbarie- pistache uit Sicilië – pickles groenten
Aubergine
aubergine uit Sicilië – miso – kokkels marinières
Kalfvlees
kalfvlees uit Corrèze – asperges uit de Provence – morilles
Venkel
amandel – olijfolie
Aardbei
gariguette aardbeien – platte kaas – rabarber
7 GANGEN 185 € – AANGEPASTE WIJNEN 90 €
Hamachi
hamachi uit Zeeland – oxalis – kaviaar Dauricus ‘’Caspian Tradition’’
Edele Pâté-Croûte
eend uit Barbarie- pistache uit Sicilië – pickles groenten
Langoustine
langoustine uit Bretagne – raviole – Guanciale – consommé
Aubergine
aubergine uit Sicilië – miso – kokkels marinières
Kalfvlees
kalfvlees uit Corrèze – asperges uit de Provence – morilles
Venkel
amandel – olijfolie
Aardbei
gariguette aardbeien – platte kaas – rabarber
Het gekoze menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Zeekrab
zeekrab of Bretagne – zurkel – kaviaar Dauricus ‘’Caspian Tradition‘’
Langoustine
langoustine uit Guilvinec- gepofte courgette bloem – dille olie
Zonnevis
zonnevis petit bateau – tatin van asperges uit Provence – blanke boter met oester
Rundsfilet
Normandische rundsfilet – geconcasseerde peper – cognac Delamain
2 personen
Millefeuille
vanilla uit Tahiti – à la minute gebakken bladerdeeg
2 personen
Baba au rhum
bloed sinaasappel – Rhum Cihuatan Gran Reserva rum 8 jaar oud
Kazen
selectie of kazen van Julien Hazard
op reservatie 48 uur vooraf
de klassiekers van onze keuken worden vooraf gegaan
van een proverij van twee voorgerechten
prijs per persoon 210 €
Granivore
Bretoense duif van de Bogar familie – ganzenlever – gerookte paling
2 personen
Pithiviers
eend uit Barbarie ‘’Miéral Excellence’’ – ganzenlever – timut peper
2 personen
Tourte
Kalfvlees uit Corrèze – kalfszwezeriken – spek uit Colonnata – hartige jus
2 personen
Lundi | Fermé | |
Mardi | 19.00-21.00 | |
Mercredi | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Jeudi | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Vendredi | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Samedi | 19.00-21.00 | |
Dimanche | Fermé |
Le restaurant ferme ses portes à 00:30
Rue Baron Horta 3
1000 Bruxelles
Tel : 02 / 503.00.00
Mail : info@bozarrestaurant.be
Monday | Closed | |
Tuesday | 19.00-21.00 | |
Wednesday | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Thursday | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Friday | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Saturday | 19.00-21.00 | |
Sunday | Closed |
Our restaurant closes its doors at 00:30
Rue Baron Horta 3
1000 Bruxelles
Tel : 02 / 503.00.00
Mail : info@bozarrestaurant.be
Maandag | Gesloten | |
Dinsdag | 19.00-21.00 | |
Woensdag | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Donderdag | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Vrijdag | 12.00-14.00 | 19.00-21.00 |
Zaterdag | 19.00-21.00 | |
Zondag | Gesloten |
Ons restaurant sluit zijn deuren om 00:30
Baron Hortastraat 3
1000 Brussel
Tel : 02 / 503.00.00
Mail : info@bozarrestaurant.be
Het restaurant zal gesloten zijn van
01 t/m 08 mei
Vanaf 9 mei staat ons team weer klaar om u van dienst te zijn.
Fijne vakantie!
Voor uw reservaties gelieve hier klikken.
Le restaurant sera fermé du
1er au 8 mai inclus
Nous vous accueillons de nouveau avec plaisir à partir du 9 mai.
Bonnes vacances !
Pour vos réservations, n’hésitez pas à cliquer ici.
The restaurant will be closed from
may 1st to may 8 included
As of january 9 our team will be back to welcome you.
Enjoy your holidays!
For your reservations, please click here.
NOUVEAU
Nous vous proposons notre SERVICE VOITURIER
NIEUW
Wij bieden u onze VALET SERVICE
NEW
We offer you our VALET SERVICE