DE MENU’S
MENU “LUNCH AU BOZAR”
3 GANGEN 90 € – AANGEPASTE WIJNEN 45 €
MENU “RAVENSTEIN”
5 GANGEN 180 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Hamachi
hamachi uit Zeeland – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Sint Jacobs
Sint Jacobs schelpen – guanciale – waterkers
Eendfilet
eendfilet uit Barbarie ‘’Mieral Excellence – aardappeltaartje – schorseneer
Bloemkool
bloemkool – peer – olijfolie
Bloedsinaasappel
bloedsinaasappel uit Sicilië – faisselle kaas – Bourbon vanille
MENU “VICTOR HORTA”
7 GANGEN 215 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Hamachi
hamachi uit Zeeland – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Mechelse koekoek
gemarmerde Mechelse koekoek – gerookte paling – aardpeer
Sint-Jacobs schelpen
Sint Jacobs schelpen – guanciale – waterkers
Selderij
knolselder – truffel melanosporum – dikmelk
Eendfilet
eendfilet uit Barbarie ‘’Mieral Excellence’’- aardappeltaartje – schorseneer
Bloemkool
bloemkool – peer – olijfolie
Bloedsinaasappel
bloedsinaasappel uit Sicilië – faisselle kaas – Bourbon vanille
Het gekoze menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini