DE MENU’S
MENU BOZAR
7 GANGEN 245 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Gevogelte uit de Bresse
Gemarmerde gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Artisjok poivrade
Aubergine
Aubergine uit Sicilië – Kokkels – Algen
Kreeft
Blauwe Kreeft – Kalfswezerik – Dragon
Eendenfilet
Eend uit Barbarie – Asperges uit de Provence – Aardappeltaartje
Trou normand
Williams peer – Gember – Saké
Aardbei
Gariguette aardbei – Faisselle – Vanille uit Tahiti
MENU HORTA
behalve zaterdagavond
5 GANGEN 195 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Aubergine
Aubergine uit Sicilië – Kokkels – Algen
Eendenfilet
Eend uit Barbarie – Aperges uit de Provence – Aardappeltaartje
Trou normand
Williams peer – Gember – Saké
Aardbei
Gariguette aardbei – Faisselle – Vanille uit Tahiti
MENU DEJEUNER
3 GANGEN 115 € – AANGEPASTE WIJNEN 55 €
Hamachi
Hamachi uit Zeeland – Bloedsinaasappel – Lavas
Duif
Bretoense duif – Grondwitloof – Poivrade jus
Peer
Williams peer – Zwarte chocolade – Gember
Het gekoze menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini