Menu
DE MENU’S
MENU ‘’ BOZAR ‘’
7 GANGEN 245 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Gevogelte uit de Bresse
Gemarmerd gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Aardpeer
Selderij
Knolselder – Truffel Melanosporum – Jus met Karnemelk
Sint Jakobsschelp
Sint Jakobsschelp uit Dieppe – Groene kool – Waterkers
Rundsvlees
Aubrac rundsvlees – Gekonfijte aardappel – Prei uit Créances
Trou normand
Williams peer – Gember – Saké
Appel
Belle de Boskoop appel – Wilde kaneelbloem
MENU ‘’ HORTA ‘’
behalve zaterdagavond
5 GANGEN 195 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Selderij
Knolselder – Truffel Melanosporum – Jus met karnemelk
Rundsvlees
Aubrac rundsvlees – Gekonfijte aardappel – Prei uit Créances
Trou normand
Williams peer – Gember – Saké
Appel
Belle de Boskoop appel – Wilde kaneelbloem
MENU ‘’ DEJEUNER ‘’
3 GANGEN 115 € – AANGEPASTE WIJNEN 55 €
Gevogelte uit de Bresse
Gemarmerd gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Truffel Melanosporum
Zeebaars
Zeebaars “petit bateau” – Grondwitloof – Aardappeltaartje
Vacherin
Clementine – Rijstpap – Bourbon vanille
Het gekozen menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini
DE KAART
VOORGERECHTEN 95 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Sint Jakobsschelp
Sint Jakobsschelp uit Dieppe – Groene kool – Waterkers
HOOFDGERECHTEN 145 €
Zonnevis
Petit bateau zonnevis – Gele Chanterellen – Kokkels marinières
Rossini rundsvlees 2 personen – prijs per persoon
Rossini rundsvlees Tourte – Landais ganzenlever – Truffel Melanosporum
NAGERECHTEN 30 €
Millefeuille 2 personen – prijs per persoon
À la minute gebakken bladerdeeg – Vanille uit Tahiti
Soufflé
Soufflé – Peer Williams – Gember
Kazen
Selectie van kazen van Julien Hazard
MIJN KLASSIEKERS
OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF
DE KLASSIEKERS VAN ONZE KEUKEN WORDEN VOORAF GEGAAN DOOR EEN PROEVERIJ VAN
TWEE VOORGERECHTEN PRIJS PER PERSOON 245 €
Rossini rundsvlees 2 personen
Rossini rundsvlees in Croute – Landais ganzenlever – Truffel Melanosporum
Granivore 2 personen
Duif d’Eneour van Fabien Boga – Ganzenlever uit de Landes – Gerookte paling
Pithiviers 2 personen
Eend uit Challans van Gérard Burgaud – Ganzenlever uit de Landes – Timut peper
De gekozen klassieker is voor alle tafelgenoten aan uw tafel.
Maître d’Hôtel – Vincent Sibourg