DE MENU’S
MENU BOZAR
7 GANGEN 245 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar Kristal
Gevogelte
Gemarmerde gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Artisjok
Aubergine
Aubergine uit Sicilië – Miso – Algen van Jean-Marie Pédron
Kreeft
Blauwe kreeft – Guanciale – Dragon
Kalfsvlees
Melk kalfsvlees uit Corrèze – Asperge – Morieljes
Trou normand
Rabarber – Timut peper – Saké
Aardbei
Gariguette aardbei – Verse kaas – Vlierbloesem
MENU HORTA
behalve zaterdagavond
5 GANGEN 195 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar Kristal
Aubergine
Aubergine uit Sicilië – Miso – Algen van Jean-Marie Pédron
Kalfsvlees
Melk kalfsvlees uit Corrèze – Asperge – Morieljes
Trou normand
Rabarber – Timut peper – Saké
Aardbei
Gariguette aardbei – Verse kaas – Vlierbloesem
MENU DÉJEUNER
3 GANGEN 115 € – AANGEPASTE WIJNEN 55 €
Kreeft
Blauwe kreeft – Wilde venkel – Doperwten
Poulette
Poulette uit Racan – Asperge – Morielje
Aardbei
Gariguette aardbei – Rabarber – Ijs sabayon
Het gekozen menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini
Chef pâtissier – Khalil Mezni