Skip to main content
  • DE KAART

    VOORGERECHTEN 85 €

    Sint-Jacobs schelpen
    Sint-Jacobs schelpen uit Bretagne – groene kool – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’

    Mechelse koekoek
    gemarmerde koekoek – ganzenlever – truffel melanosporum

    HOOFDGERECHTEN 125 €

    Lijnbaars
    lijnbaars – galette met grond witloof – hartige jus
    2 personen

    Eendfilet
    Eend uit Barbaarse ‘’Mieral Excellence – aardappeltaartjes – schorseneer
    2 personen

    NAGERECHTEN 30 €

    Millefeuille
    à la minute gebakken bladerdeeg – vanille uit Tahiti
    2 personen

    Soufflé
    soufflé van koffie – kardemom ijs

    Kazen
    selectie of kazen van Julien Hazard

    DE KLASSIEKERS

    OP RESERVATIE 48 UUR VOORAF

    DE KLASSIEKERS VAN ONZE KEUKEN WORDEN VOORAF GEGAAN VAN EEN PROVERIJ VAN
    TWEE VOORGERECHTEN PRIJS PER PERSOON 210 €

    Tourte
    kalfsvlees uit Corrèze – kalfszwezeriken – spek uit Colonnata
    2 personen

    Granivore
    Bretoense duif van de Bogar familie – ganzenlever – gerookte paling
    2 personen

    Boeuf Rossini
    Aubrac Rundvlees – ganzenlever uit de Landes – truffel Melanosporum
    2 personen

    De gekozen klassieker is voor alle tafelgenoten aan uw tafel

    Maître d’hôtel – Vincent Sibourg