DE MENU’S
MENU ‘’ BOZAR ‘’
7 GANGEN 225 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Zeekrab
zeekrab uit Bretagne – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Gevogelte uit de Bresse
gemarmerde gevogelte uit de Bresse – ganzenlever – artisjok
Eekhoorntjesbrood
eekhoontjesbrood uit Bordeaux – knolselderij – karnemelk
Kreeft
blauwe kreeft – bottoni – olie van dragon
Rundsvlees
Aubrac rundvlees – gekonfijte aardappel – prei
Pompoen
pompoen – sinaasappel – cacao
Vijg
vijg uit Soliès – Amalfi citroen – vanille uit Tahiti
MENU ‘’ HORTA ‘’
behalve zaterdagavond
5 GANGEN 185 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Zeekrab
zeekrab uit Bretagne – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Eekhoorntjesbrood
eekhoorntjesbrod uit Bordeaux – knolselderij – karnemelk
Rundsvlees
Aubrac rundvlees – gekonfijte aardappel – prei uit Créances
Pompoen
pompoen – sinaasappel – cacao
Vijg
vijg uit Soliès – Amalfi citroen – vanille uit Tahiti
MENU ‘’ DEJEUNER ‘’
3 GANGEN 95 € – AANGEPASTE WIJNEN 45 €
Makreel
makreel uit Noirmoutier – pompoen – citrusvrucht
Gevogelte
gevogelte Noir de Bourgogne – eekhoorntjesbrood – zand wortelen
Peer
Williams peer – sorbet van zwarte tee – ijzerkruid
Het gekoze menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini