Skip to main content

Menu

DE MENU’S

MENU ‘’ BOZAR ‘’

7 GANGEN  245 € – AANGEPASTE WIJNEN  115 €

Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’

Gevogelte uit de Bresse
Gemarmerd gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Aardpeer

Selderij
Knolselder – Truffel Melanosporum – Jus met Karnemelk

Sint Jakobsschelp
Sint Jakobsschelp uit Dieppe – Groene kool – Waterkers

Rundsvlees
Aubrac rundsvlees – Gekonfijte aardappel – Prei uit Créances

Trou normand
Williams peer – Gember – Saké

Appel
Belle de Boskoop appel – Wilde kaneelbloem

MENU ‘’ HORTA ‘’

behalve zaterdagavond
5 GANGEN  195 € – AANGEPASTE WIJNEN  95 €

Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’

Selderij
Knolselder – Truffel Melanosporum – Jus met karnemelk

Rundsvlees
Aubrac rundsvlees – Gekonfijte aardappel – Prei uit Créances

Trou normand
Williams peer – Gember – Saké

Appel
Belle de Boskoop appel – Wilde kaneelbloem

MENU ‘’ DEJEUNER ‘’

3 GANGEN  115 € – AANGEPASTE WIJNEN  55 €

Gevogelte uit de Bresse
Gemarmerd gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Truffel Melanosporum

Zeebaars
Zeebaars “petit bateau” – Grondwitloof – Aardappeltaartje

Vacherin
Clementine – Rijstpap – Bourbon vanille

Het gekozen menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel

Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini

Boeken

DE KAART

VOORGERECHTEN 95 €

Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’

Sint Jakobsschelp
Sint Jakobsschelp uit Dieppe – Groene kool – Waterkers

HOOFDGERECHTEN 145 €

Zonnevis
Petit bateau zonnevis – Gele Chanterellen – Kokkels marinières

Rossini rundsvlees 2 personen – prijs per persoon
Rossini rundsvlees Tourte – Landais ganzenlever – Truffel Melanosporum

NAGERECHTEN 30 €

Millefeuille 2 personen – prijs per persoon
À la minute gebakken bladerdeeg – Vanille uit Tahiti

Soufflé
Soufflé – Peer Williams – Gember

Kazen
Selectie van kazen van Julien Hazard

MIJN KLASSIEKERS

OP RESERVATIE MINIMUM 48 UUR VOORAF

DE KLASSIEKERS VAN ONZE KEUKEN WORDEN VOORAF GEGAAN DOOR EEN PROEVERIJ VAN
TWEE VOORGERECHTEN PRIJS PER PERSOON 245 €

Rossini rundsvlees 2 personen
Rossini rundsvlees in Croute – Landais ganzenlever – Truffel Melanosporum

Granivore 2 personen
Duif d’Eneour van Fabien Boga – Ganzenlever uit de Landes – Gerookte paling

Pithiviers 2 personen
Eend uit Challans van Gérard Burgaud – Ganzenlever uit de Landes – Timut peper

De gekozen klassieker is voor alle tafelgenoten aan uw tafel.

Maître d’Hôtel – Vincent Sibourg

Boeken