Skip to main content
  • DE KAART

    VOORGERECHTEN 95 €

    Zeekrab
    zeekrab uit Bretagne – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’

    Langoustine
    langoustine uit Guilvinec – guanciale – witte waterkers

    HOOFDGERECHTEN 145 €

    Tarbot
    wilde tarbot – morilles – asperges de Provence

    Rundsfilet | 2 personen
    Wellington rundsvlees – girolles – spek uit Colonnata

    NAGERECHTEN 30 €

    Millefeuille | 2 personen
    à la minute gebakken bladerdeeg – vanille uit Tahiti

    Soufflé
    soufflé van koffie – kardemom ijs

    Kazen
    selectie of kazen van Julien Hazard

    DE KLASSIEKERS

    OP RESERVATIE 48 UUR VOORAF

    DE KLASSIEKERS VAN ONZE KEUKEN WORDEN VOORAF GEGAAN VAN EEN PROVERIJ VAN
    TWEE VOORGERECHTEN PRIJS PER PERSOON 245 €

    Tourte | 2 personen
    kalfsvlees uit Corrèze – ganzenlever uit de Landes – kalfszwezeriken

    Granivore | 2 personen
    Racan duif – ganzenlever uit de Landes – gerookte paling

    Pithiviers | 2 personen
    eend uit Barbarie ‘’Mieral Excellence” – ganzenlever uit Landais – timut peper

    De gekozen klassieker is voor alle tafelgenoten aan uw tafel

    Maître d’hôtel – Vincent Sibourg