DE MENU’S
MENU ‘’ BOZAR ‘’
7 GANGEN 245 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Gevogelte uit de Bresse
Gemarmerde gevogelte uit de Bresse – Ganzenlever – Aardpeer
Selderij
Knolselder – Gele chanterellen – Miso
Sint Jakobsschelp
Sint Jakobsschelp uit Dieppe – Groene kool – Waterkers
Rundsvlees
Aubrac rundvlees – Gekonfijte aardappel – Prei uit Créances
Pompoen
Pompoen – Mandarijn – Cacao
Appel
Belle de Boskoop appel – Wilde kaneelbloem
MENU ‘’ HORTA ‘’
behalve zaterdagavond
5 GANGEN 195 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Zeekrab
Zeekrab uit Bretagne – Zurkel – Kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Selderij
Knolselder – Gele chanterellen – Miso
Rundsvlees
Aubrac rundvlees – Gekonfijte aardappel – Prei uit Créances
Pompoen
Pompoen – Mandarijn – Cacao
Appel
Belle de Boskoop appel – Wilde kaneelbloem
MENU ‘’ DEJEUNER ‘’
3 GANGEN 115 € – AANGEPASTE WIJNEN 45 €
Sint-Jakobsschelp
Sint-Jakobsschelp Uit Dieppe – Chantarel – Jeruzalem Artisjok
Eend
Eendenfilet Uit Challans ‘’ Mièral Excellence ‘’ – Schorseneren -Timut peper
Peer
Williams peer – Chocolade – Gember
Het gekoze menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini