DE MENU’S
MENU ‘’ BOZAR ‘’
7 GANGEN 225 € – AANGEPASTE WIJNEN 115 €
Zeekrab
zeekrab uit Bretagne – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Mechelse koekoek
gemarmerde Mechelse koekoek – gerookte paling – artisjok
Langoustine
langoustine uit Guilvinec – guanciale – witte waterkers
Aubergine
aubergine – miso – algen jus
Duif
Racan duif – aardappeltaartje – asperge
Venkel
venkel – amandelen – olijfolie
Aardbei
Gariguette aardbei – platte kaas – Bourbon vanille
Het gekoze menu is voor alle tafelgenoten aan uw tafel
Cheffe exécutive – Cassandre Ercolini
MENU ‘’ HORTA ‘’
5 GANGEN 185 € – AANGEPASTE WIJNEN 95 €
Zeekrab
zeekrab uit Bretagne – zurkel – kaviaar ‘’Caspian Tradition‘’
Aubergine
aubergine – miso – algen jus
Duif
Racan duif – aardappeltaartje – asperge
Venkel
venkel – amandelen – olijfolie
Aardbei
Gariguette aardbei – platte kaas – Bourbon vanille
MENU ‘’ DEJEUNER ‘’
3 GANGEN 95 € – AANGEPASTE WIJNEN 45 €
Makreel
makreel Noirmoutier – venkel – bottarga
Kalfvlees
kalfvlees uit Corrèze – morilles – doperwten
Aardbei
Gariguette aardbei – basilicum – ricotta